Thursday, January 20, 2011

Little Red Hearts

Pin It Now!Are you wondering what the little red heart on the stick is? It's a marshmallow!
First, I used a little heart shape cookie cutter to cut the marshmallow. Then I spray painted it with food color spray.
Remember, don't spray too much! The color will get darker after a few minutes.You can serve it as a little treat for your valentine, or place it on a cupcake with white frosting. Even better..... using it as a hot chocolate stirrer!

Pin It

14 comments:

 1. How adorable! I thought it was a paper pick when I first saw it, can't believe what a cute marshmallow treat!!

  ReplyDelete
 2. Adorable!! I love the heart sandwich too! I'm going to put one in my kids' lunch boxes tomorrow!

  ReplyDelete
 3. Hello ladies, thank you so much for the sweet comments :D

  ReplyDelete
 4. Great idea!! Definetely I need to borrow this idea from you...hehe...so cute!!! I got the purple color spray. :)

  ReplyDelete
 5. Thank you KMJ
  Emily, don't forget to post it on your blog if you make the purple hearts!

  ReplyDelete
 6. These would be great Valentine's day treats with a packet of Hot Chocolate for a teacher, babysitter, etc. Think I'm going to try it! Love it as usual Tiffany!

  ReplyDelete
 7. A little gift! What a good idea! Thank you :D

  ReplyDelete
 8. it is just perfect for a valentine's da, I need to borrow this idea from you...hehe...so cute!!! I got the purple color spray. :)

  ReplyDelete
 9. Thank you so much XL and Viagra. So glad you like the idea!

  ReplyDelete
 10. Cute!! Have you ever made marshmallow fondant? Your idea is much less work, but marshmallow fondant is a great, versatile thing to have in the fridge for 'treat emergencies'...

  ReplyDelete
 11. Bài viết này sẽ đề cập về cua hang do go trang tri noi that dep theo tính cách rustic. những pha chế nội thất này yêu thích với các chủ nhân đam mê đồ gỗ trong noi that phong khach , do go noi that phong ngu , do go nha bep , do go phong an và những ai say mê phong cách mộc mạc và đồng quê. Có thể lựa mua làm đẹp rustic cho các người thích cá tính mới lạ bởi vì tính cách tô điểm giản đơn giản dị khiến bạn nhận biết như mình đang ở cộng thiên nhiên và thưởng thức thiên nhiên ngay lúc có thể. bền vững, để pha chế nội thất nhà bằng style đồng quê, bạn cần một số đồ dùng trong nhà và đồ làm đẹp mà sẽ hỗ trợ trường phái này là bộ sưu tập sofa phong khach làm từ gỗ, giuong ngu , tu phong ngu . Một số khía cạnh cần thiết của trang hoàng này phải được lưu ý như những bảng màu hoặc thậm chí các nguyên liệu được áp dụng trong tô điểm này như sat my thuat dep , gia cong sat , gia cong inox , cau thang sat my thuat

  ReplyDelete